Benvingut a BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL

Whatsapp Telèfon Contacte 

logo22
CastellanoCatalan
empresa col·laboradora de nedgia i repsol

Després d'un llarg trajecte a nivell individual, i després d’una estreta col·laboració en els últims anys, Instal·lacions Brufau i Instal·lacions Alòs, amb més de 40 anys d’experiència en el món de les instal·lacions, decideixen associar-se.

BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL neix de la unió d’aquestes dues petites empreses: INSTAL·LACIONS BRUFAU I INSTAL·LACIONS ALÒS. Conseqüència dels noms de les dues empreses, que són els cognoms dels dos socis fundadors, apareix el nom BRUAL.

Amb aquesta unió s’aconsegueix doblar estructura, activitat, volum i recursos humans per tal d’oferir un millor servei amb la màxima qualitat possible.

Fruit d’aquest objectiu, la societat mercantil BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL, amb NIF B25821943, fou constituïda el dia 2 de febrer de 2017 (dia de la Candelera, la nostra Patrona).

Actualment, BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL disposa d’un equip humà format per cinc tècnics formats, acreditats i qualificats per a realitzar qualsevol tipus d’instal·lació sense necessitat d’haver de subcontractar cap tipus d’instal·lació. A més, també disposa de cinc vehicles i de dos locals oberts al públic, un a Bellcaire d’Urgell i l’altre a Torregrossa.

BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL és una empresa molt compromesa amb el medi ambient i l’eficiència energètica. D’aquesta manera aposta clarament per a l’impuls de tota classe d’energia renovable i per a qualsevol tipus d’actuació instal·ladora que sigui capaç d’augmentar l’estalvi energètic.

BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL és una empresa acreditada pels Serveis Territorials d’Indústria per a realitzar instal·lacions, manteniments i reparacions de:

Electricitat, fontaneria, calefacció, climatització, aigua calenta sanitària, gas, petrolífers, gasos fluorats.

 

BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL Bellcaire d'Urgell


C/ Ramon i Cajal 24 // C.P: 25337

BELLCAIRE D'URGELL - LLEIDA


BRUAL INSTAL·LACIONS I SERVEIS, SL Torregrossa


C/ Augment 9 // C.P:25141

TORREGROSSA - LLEIDA

.

Subscriu-te a les notícies